Overige informatie

Hier volgt even wat standaard informatie over de kliniek. Zo kort en bondig mogelijk. Bent u op zoek naar onze locatie of wilt u in contact komen? Klik dan hier voor onze contact pagina.

Wilt u meer weten over onze visie, klik dan hier?

Voer

Er is veel keuze als het gaat om veterinaire diëten voor uw hond of kat. Uit deze waslijst hebben wij voor u twee merken gekozen die wij op voorraad hebben. Wilt u een ander type voer bij ons bestellen, dan kan dat meestal op aanvraag.

Van de onderstaande diervoeder merken bieden wij zowel de veterinair medische diëten als de veterinair preventieve/onderhouds diëten aan.

Royal Canin

Dit merk is één van de grootste in de wereld. Het voordeel hiervan is dat de kwaliteit en ondersteuning erg goed is. Ook kunnen ze persoonlijke diëten samenstellen, als een huisdier toevallig meer dan één aandoening heeft.

Voor meer informatie over Royal Canin

U kunt, door te sparen, 10% korting krijgen op uw Royal Canin voer.

Als u lid wordt van het VetPlan, of het VetPlan Plus, kunt u nog eens 10% extra korting krijgen. Deze kortingen bij elkaar maken Royal Canin in onze kliniek ERG concurrerend met de online winkels.

Sanimed

Dit is een Nederlands merk, wat opgericht is door een professor veterinaire voedingswetenschappen. Het voordeel hiervan is dat de lijntjes met hoofdkantoor erg kort zijn en de kwaliteit erg goed is. Fijn is ook dat we op deze manier extra smaakjes aan kunnen bieden (en bijvoorbeeld worsten voor de hond).

Voor meer informatie over Sanimed

Als u lid wordt van het VetPlan, of het VetPlan Plus, kunt u ook nog eens 10% korting krijgen op dit voer. Dit maakt de prijs van Sanimed voer ERG aantrekkelijk.