Julia de Fijter
Julia de Fijter

Hallo, mijn naam is Julia de Fijter.

Ik ben in juni 2023 afgestudeerd als paraveterinair. Na mijn stage ben ik fulltime aan de slag gegaan bij dierenkliniek Dordrecht. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is de afwisseling , van balie werkzaamheden tot assisteren bij operaties. Geen één dag is hetzelfde.

In mijn vrije tijd houd ik van een hapje en een drankje met familie of vrienden. Ook houd ik van films en ben ik regelmatig in de bioscoop te vinden.

Tot snel bij Dierenkliniek Dordrecht!

Mijn naam is Kas en in 2022 ben ik afgestudeerd als paraveterinair aan Curio Breda. Na het behalen van mij diploma ben ik vrijwel gelijk aan de slag gegaan bij Dierenkliniek Dordrecht.

De liefde voor huisdieren is er met de paplepel ingegoten, want al vanaf baby af aan ben ik opgegroeid met dieren. Van honden tot slangen.

Het leuke aan mijn werk vind ik de afwisseling. De ene dag sta je in de operatie kamer en de volgende aan de balie.

Ik verheug me erop jullie te ontmoeten in de praktijk!

Kas Schulte
Kas Schulte
Aron Lommers
Aron Lommers

Hoi! Mijn naam is Aron en ik ben in opleiding tot paraveterinair. Ik loop hier op dit moment stage. Het leukste vind ik de medische handelingen en de kitten nestjes ;).

Ik kom zelf uit een gezin met medische ouders dus ik heb de geneeskunde altijd erg interessant gevonden. Ik houd heel erg veel van dieren en vind het daarom prachtig om zo mijn beide interesses te kunnen combineren. Juist omdat dieren niet kunnen praten vind ik het heel erg mooi om zo net dat tandje erbij te geven om ze op die manier zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Thuis heb ik een Shih Tzu en in mijn vrije tijd ben ik vaak met paarden te vinden. In mijn overige vrije tijd studeer ik of lees ik een boek.

Tot snel!

Hi, mijn naam is Isa Schoots. Ik ben student diergeneeskunde aan Universiteit Utrecht. Ik werk bij Dierenkliniek Dordrecht als paraveterinair, zo doe ik al veel ervaring in het vak op. Super leuk en leerzaam voor mijn studie en toekomst als dierenarts!

Werken (en knuffelen) met dieren is altijd mijn passie geweest. Maar ook het contact met jullie als eigenaren vind ik heel gezellig.
Het leuke aan dit werk vind ik dat het afwisselend en uitdagend is, omdat geen een dier hetzelfde is.

Thuis wacht mijn lieve hond Finn me op, en op stal mijn paard Chloé.
Met haar rijd ik dressuur of we gaan lekker de natuur in voor een ritje!

Tot snel in de kliniek!

Isa Schoots
Isa Schoots
Anouk Schlicht
Anouk Schlicht

Hi! Mijn naam is Anouk Schlicht. Van kleins af aan ben ik gek op dieren en de medische wereld. Hier sloot mijn studie perfect op aan.

Na mijn afstuderen ben ik fulltime aan de slag gegaan als paraveterinair bij Dierenkliniek Dordrecht. Het leukste aan mijn baan vind ik de afwisseling. Van puppy consulten tot laboratorium werkzaamheden en spoedgevallen.

In mijn vrije tijd houd ik van festivals, reizen en duiken. Op mijn volgende avontuur ga ik met haaien duiken.

Tot snel in de kliniek!

Tot snel in de kliniek!

Hallo,

Mijn naam is Inèz, op dit moment zit ik midden in mijn opleiding tot paraveterinair en loop ik stage bij Dierenkliniek Dordrecht. Ik hoop begin 2022 mijn opleiding af te ronden om dan daarna als officiële paraveterinair aan de slag te kunnen.

Zelf heb ik op dit moment geen huisdieren maar ik vraag al zo’n 20 jaar erg getrouw een puppy voor mijn verjaardag. Helaas is deze wens nog niet in vervulling gegaan. Buiten school en stage om vind ik het heerlijk om te reizen, nieuwe plekken te zien en te ontdekken. Ook zing ik in een bandje met een aantal vrienden.

Het werk als paraveterinair heeft mij altijd al aangesproken maar ik heb er pas laat iets mee gedaan. Nu zou ik niets anders meer willen doen. Het contact met zowel de dieren als hun baasjes maakt het werk divers en zeker nooit saai. Wie weet tref ik u binnen kort wel aan de balie.

Inèz
Inèz van den Heuvel
Daniëlla van Dijk

Hallo allemaal! Mijn naam is Daniëlla en ik ben 2021 afgestudeerd als paraveterinair op het Wellant College te Gouda. Ik ben gelijk na het behalen van mijn diploma aan de slag gegaan bij Dierenkliniek Dordrecht.

Ik ben bijna elke dag te vinden in de praktijk waar ik allerlei werkzaamheden uitvoer. Zo ben ik zowel te vinden in de operatie kamer als achter de balie.
Het leukste aan dit werk vind ik toch wel de uitdaging. Elke dag is anders. Daarnaast kan ik hier mijn passie voor dieren en mijn interesse in diergeneeskunde combineren.

Als ik niet aan het werk ben, ben ik thuis waar ik twee witte, fluffy hondjes heb rondlopen.
In mijn vrije tijd zoek ik ook graag de gezelligheid op bij familie of vrienden voor een hapje of drankje.

Ik hoop u en uw dier zo prettig mogelijk te kunnen begeleiden bij het bezoek aan de dierenarts. Tot snel!

Hoi, ik ben Henderike Maters. Sinds mei 2022 werk ik als dierenarts bij Dierenkliniek Dordrecht.

Met Mathijs, de eigenaar van deze praktijk, studeerde ik in Utrecht waar ik in 2004 afstudeerde.
Na mijn studie werkte ik 10 jaar in een gemengde praktijk in het landelijke Maasland, waar ik naast huisdieren ook boerderijdieren (landbouwhuisdieren) en paarden behandelde.

De afgelopen 7 jaar werkte ik met veel plezier in een dierenkliniek in Rotterdam.

Sinds 2016 woon ik op het eiland van Dordrecht. Ik woon hier met mijn gezin, onze kat Whiskey en onze hond Bobby. Dat ik nu ook in Dordrecht kan werken, is ontzettend leuk!

Deze jonge, energieke kliniek biedt mij de gelegenheid het mooie werk van dierenarts te combineren met mijn jonge energieke gezin.

In mijn vrije tijd kom je me tegen in/op het hockeyveld, waar ik training geef of zelf hockey speel, maar ook langs de Wantijdijk, het Wantijpark, de Merwelanden of de Nieuwe Dordtse Biesbos waar ik geniet van de weidsheid van Dordrecht samen met Bobby.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten in onze kliniek!

Tot snel in de kliniek!

Henderike Maters
Henderike Maters
Sarah Brouwer

Mijn naam is Sarah Brouwer,

In begin 2020 ben ik afgestudeerd in Breda. Ik werkte toen al met veel liefde in een dierenartsenpraktijk.

Na een paar jaar in Rotterdam te hebben gewerkt ben ik hier in Dordrecht komen werken.

Mijn liefde voor dieren was er al, toen ik heel erg klein was. Ik kan wel zeggen dat ik echt mijn kinderdroom achterna ben gegaan.

Het leuke aan mijn werk vind ik het contact met jullie als eigenaren, de afwisseling tussen operatie- en balie werkzaamheden en zeker alle dieren.

Naast mijn werk ben ik graag met mijn kat Simba, mijn vrienden, familie en mijn vriend.

Tot snel!

Hoi, ik ben Natalie! In de zomer van 2020 ben ik afgestudeerd als dierenarts aan de universiteit van Gent. Het is een droom die waarheid geworden is, want vanaf jonge leeftijd wilde ik altijd al dierenarts worden. Ik heb veel plezier in mijn werk en vind vooral de variëteit in cases en de opvolging van de patiënten erg leuk.
Sinds een half jaar woon ik in Dordrecht met mijn vriend en poes Lola (zie foto). In mijn vrije tijd doe ik aan fitness, ga wandelen in de natuur of een stad, lees graag boeken of ontspan met een film of serie. Ook ga ik graag uit met vrienden voor een drankje of een dansje of doe een avond board- of computergames.

Natalie
Natalie Peters
Romana
Romana van Wingerden
Mijn naam is Romana en ik ben in december 2020 afgestudeerd als Paraveterinair op het Wellant-college in Dordrecht. Ik ben bij Dierenkliniek Dordrecht begonnen met mijn stage en nadat ik ben afgestudeerd ben ik hier blijven werken.
Het leukste aan dit werk vind ik dat we nooit stil zitten: er is altijd wel wat te doen. Het is heel afwisselend werk.
Thuis heb ik twee rottweilers en drie dwergpapegaaien. In mijn vrije tijd wandel ik graag met de honden of spreek ik af met vrienden voor een hapje of een drankje.

In 2004 ben ik afgestudeerd als paraveterinair. Na een aantal jaar in een praktijk in Brabant te hebben gewerkt ben ik er een klein jaar tussenuit geweest om in Canada als Wrangler/Trailguide te werken. Bij terugkomst wilde ik graag mijn ‘oude’ beroep weer oppakken en ben ik aan de slag gegaan bij een grote gezelschapsdierenpraktijk in Brabant waar ik bijna 11 jaar gewerkt heb.

Inmiddels woon ik al weer een hele tijd in Dordrecht en ben ik in november 2020 begonnen bij Dierenkliniek Dordrecht als Senior Paraveterinair.

Vooral de afwisseling in het werk, het begeleiden van u als eigenaar bij de zorg van uw dier én de klinische handelingen spreken mij na al die jaren nog steeds erg aan. Dus heeft uw dier een bloedonderzoek nodig of moet er van uw dier een röntgenfoto gemaakt worden, dan is de kans groot dat ik uw dier daarbij help.

Natuurlijk heb ik ook zelf een huisdier: Karamel (zie foto), een Siberische kat. Ik heb hem via mijn vorige werk gekregen. Hij is namelijk geboren met het ‘Flat Chested Kitten Syndrome’ en had daardoor een groeiachterstand en was snel vermoeid waardoor hij extra zorg nodig had.

Ik ben getrouwd met Remco en samen hebben wij een zoon genaamd Dorian.

In mijn vrije tijd zoek ik het graag hoger op en kun je me vinden in de klimhal.

Ook ga ik regelmatig naar de film en eet ik graag tosti’s.

Bianca
Bianca Beumer - Duijzers
Mathijs Beaujean en Floris
Mathijs Beaujean

Mijn naam is Mathijs Beaujean, de oprichter van deze kliniek en al sinds 2007 dierenarts.

Ik heb in 2019 Dierenkliniek Dordrecht opgezet, omdat ik vind dat goede gezondheidszorg voor dieren best betaalbaar kan blijven en zo prettig mogelijk voor de dieren.

Ik heb niet alleen in Nederland gewerkt, maar ben ook dierenarts geweest in Wales, Tanzania en Qatar. Dit heeft mijn improvisatievermogen en stressbestendigheid aardig op de proef gesteld. Op deze manier heb ik niet alleen veel meegemaakt, maar ook geleerd wat noodzaak is, en wat franje.

Bijna vijf jaar lang heb ik gewerkt bij de spoedafdeling van de Universiteitskliniek in Utrecht. Dit is één van de meest vooraanstaande diergeneeskundige klinieken in de wereld.

Zoals u kunt verwachten van een huisdierenhuisarts ben ik een generalist. Zo kunnen wij bij Dierenkliniek Dordrecht een groot deel van de zorg van uw huisdier zelf leveren.

Naast mijn werk voor Dierenkliniek Dordrecht ben ik een fervent lezer. Op zondag ben ik vaak op een hockeyveld te vinden. En als er nog tijd overblijft speel ik graag bord- en rollenspellen.

Voor een meer gedetailleerde professionele geschiedenis: LinkedIn